Jaarmarkt Aarle-Rixtel, het uitje op Hemelvaartsdag

Donderdag 30 mei zal de jaarmarkt ook weer als start dienen van het dorpsfeesten weekend en plaatsvinden op Hemelvaartsdag in het centrum van Aarle-Rixtel. 

Dit jaar voor de eerste keer in 41 jaar met een nieuwe marktmeester, Frans Coppens heeft afgelopen editie op een mooie manier afscheid genomen. Zijn taak zal dit jaar worden overgenomen door Ruud Martens. Wij wensen hem heel veel succes met deze mooie uitdaging. Kom dus zeker even langs en laat je verrassen door de gezellige sfeer, leuke kraampjes en mooie activiteiten.

Deze markt trekt al jaren ruim 15.000 bezoekers en is ook bij marktlui erg geliefd. Met ruim 200 stands, die opgesteld staan van het Kouwenbergs kerkje tot streekmuseum het Pumpke, is er voor ieder wat wils. Op vele plekken op deze markt zal er vermaak zijn voor zowel jong als oud. De markt kent vele gezellige zitjes om de voeten even rust te gunnen van het op en neer lopen over de markt.

Zoals alle voorgaande jaren is de markt in het centrum te vinden. Toegang van 11.00 tot 17.00 uur en net zoals voorgaande jaren helemaal gratis.

Inschrijven
  1. m2
  2. m2
  3. Stille kramer     Standwerker
  4. Code
  5. Velden met een zijn verplichte velden.
Copyright © 2006 - 2019 Stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel. All rights reserved. Website & Webhosting | gesponsord door The WebStudio | Inloggen