Nieuws | badkuipenrace komende zondag

Komende zondag is het zover! De badkuipenrace gaat los, de passantenhaven is het decor, de badkuipen zijn de decorstukken, de deelnemers zijn de spelers en het publiek de toeschouwers!
De temperaturen lopen gelukkig op richting het weekend, niet alleen bij de deelnemers maar ook de buitentemperatuur ziet er goed uit. We verwachten dan ook veel publiek om alle races te aanschouwen en de deelnemende ploegen aan te moedigen.
Alle inschrijvingen zijn binnen en het wedstrijdschema is gemaakt. Het hele programma zit vol met spectaculaire races, lekkere muziek en een goede sfeer. Kortom een mooi feestje op de zondagmiddag.
Dit evenement vindt plaats aan de passantenhaven in Aarle-Rixtel op zondagmiddag 19 juni. De aanvang is 13 uur en het programma duurt tot 17 uur, rond 18 uur is de prijsuitreiking. Gedurende de gehele middag zullen de verschillende teams tegen elkaar strijden voor de beste tijd, uiteindelijk zal er 1 team met de beker naar huis gaan…
Uiteraard is er een DJ aanwezig voor de muzikale ondersteuning en de horeca voor een hapje en een drankje. Kortom, alles is aanwezig om er een spectaculaire, gezellige en sportieve middag van te maken. Kom dus allemaal om 13 uur naar de passantenhaven om jouw favoriete team aan te moedigen en als eerste over de finish te juichen.
Deze middag wordt georganiseerd door de organisatie van de dorpsfeesten Aarle-Rixtel in het kader van het 40-jarige jubileumjaar van de dorpsfeesten. Er zullen het gehele jaar, tot aan mei 2017 maandelijks extra activiteiten worden georganiseerd om dit jubileum extra onder de aandacht te brengen. De activiteiten die georganiseerd worden zijn bedoeld voor iedereen, dus niet alleen de dorpsfeesten ploegen, iedereen is uitgenodigd om deel te nemen.
Tot komende zondagmiddag 19 juni aan de passantenhaven!

Terug naar het overzicht

Copyright © 2006 - 2019 Stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel. All rights reserved. Website & Webhosting | gesponsord door The WebStudio | Inloggen