Nieuws | Doe mee met de Dorpsfeesten 2018

Van 10 tot en met 14 mei 2018 vindt alweer voor de 41e keer de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel plaats. Hét feest in Aarle-Rixtel voor jong én oud! De organisatie is inmiddels gestart met de eerste voorbereidingen en dit is ook hét moment om je in te schrijven als deelnemende ploeg.

Met groot plezier kijkt de organisatie terug op de jubileum editie van afgelopen jaar. Prachtige temperaturen en enthousiaste teams die alles uit de kast haalden tijdens het culturele programma, de zeskamp en de quiz. Wat was het een fantastisch feest!
Inmiddels is het december en is de organisatie gestart met alweer de eerste voorbereidingen. Traditioneel is dit ook de periode dat ploegen zich weer aan kunnen melden voor deelname. Vandaar ook de volgende oproep…

Wil jij met je vriendengroep, familie, kennissen of buurtgenoten komend jaar (weer) meedoen met de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel? Meld je dan aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@dorpsfeesten.info. Ook ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren tijdens de eerste ploegleiders vergadering op woensdag 24 januari a.s. om 20:00 uur in De Dreef in Aarle-Rixtel. Tijdens deze avond onthullen we ook het thema voor aankomend jaar. Wacht dus zeker niet lang met aanmelden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs? Volg en like de Dorpsfeesten dan op Facebook en Instagram!

Terug naar het overzicht

Copyright © 2006 - 2019 Stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel. All rights reserved. Website & Webhosting | gesponsord door The WebStudio | Inloggen