Nieuws | 1e ploegleidersvergadering een feit!

Aftrap Dorpsfeesten 2018 een feit!
Dorpsfeesten 2018 is weer van start gegaan, de aftrap vindt ieder jaar plaats in de vorm van een ploegleiders vergadering. Alle ploegleiders van de jeugd en van de volwassenen worden uitgenodigd, zo ook iedereen die een nieuwe ploeg wil starten.
Dit jaar waren er twee nieuwe ploegen. Eentje bij de jeugd, werktitel de Heindert onder leiding van 2 enthousiaste moeders die graag met de kinderen uit diverse onderbouwklassen van basisschool de Heindert mee willen doen. Daarnaast eentje bij de volwassenen genaamd Pauze.
Alle aanwezigen waren erg nieuwsgierig naar de plannen voor komend jaar en vooral het thema. Het thema voor de jeugd is dit jaar: SUPERHELDEN Voor de volwassenen ELEMENTS. Voor beide thema’s waarbij de ploegen alle creativiteit in de strijd kunnen gooien om teschitteren tijdens het dorpsfeestenweekend.
Komend jaar worden de dorpsfeesten gehouden van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Wij hebben er weer zin in! Jullie ook?

Terug naar het overzicht

Copyright © 2006 - 2019 Stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel. All rights reserved. Website & Webhosting | gesponsord door The WebStudio | Inloggen