Nieuws | Dorpsfeesten Aarle-Rixtel: glibberen, glijden en genieten

Wie op zondagavond in De Dreef in Aarle-Rixtel rondliep, zag alleen maar lachende gezichten. Organisatie, deelnemers en bezoekers van de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel waren aan het genieten. De editie 2019 werd op zondagavond afgesloten en iedereen keek terug op, wederom, een geslaagd jaar.
Het recept van De Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel is al jaren hetzelfde. Met Hemelvaartsdag de Jaarmarkt en op vrijdag tot en met zondag, de quiz, het cultureel gebeuren en de zeskamp voor de volwassen. De jeugd verzorgt op vrijdag al de optredens en leeft zich zaterdags sportief uit op het zeskampterrein. Een recept wat onder een vergrootglas ligt, vanwege de mindere deelname van teams. Maar de editie van 2019 heeft andermaal laten zien dat Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel toekomst heeft. Bij de jeugd waren er zelfs weer zes deelnemende ploegen. De Blitz Kitz verzorgden een mooi piraten-optreden en kregen van de jury de meeste punten. Ook bij de volwassen ligt de hoogste eer op zaterdagavond. Alle 15 deelnemende ploegen geven dan een zes minuten durend optreden en elk jaar zitten er weer vele parels tussen. De top 3 dit jaar was DVO (die terugging naar de zigeunertijd), Totheloo (een mooi optreden over vervuiling op een berg) en Blitz. Wonnen de Blitz Kitz bij de jeugd, zaterdagavond werden hun papa’s en mama’s van Blitz eerste. Een blacklight-optreden met paradijsvogels, zorgde ervoor dat zij de meeste handen op elkaar kregen, ook van de jury.
Zowel bij de jeugd als de volwassenen zorgde het stralende weer ervoor dat het bij de zeskamp vooral glibberen en glijden bij de waterspellen was. De een deed wat fanatieker de spellen dan de andere, maar iedereen genoot op zijn eigen wijze. Na de slotavond op zondag kon de blik weer vooruit naar 2020. Want dat de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel toekomst hebben, dat is zeker.
Uitslagen jeugd:
Foto speurtocht
1. De Heindert
2. De Driehoekjes
3. In de mix
Cultureel programma jeugd
1. Blitz Kitz
2. De Heindert
3. In de mix

Jeugd zeskamp
1. De Piepers
2. Blitz Kitz
3. De Heindert

Overall uitslag jeugd 2019
1. De Heindert
2. De Blitz Kitz
3. In de Mix
Aanmoedigingsprijs 2019
De Smileys
Uitslagen volwassen:
Quiz:
1. JAC
2. Weinig Kans
3. Kiele Kiele
Joker:
1. Totheloo
2. Trubbel
3. Weinig Kans
Cultureel gebeuren:
1. Blitz
2. Totheloo
3. DVO
Zeskamp:
1. Totheloo
2. Weinig Kans
3. LEO
Totaal uitslag Volwassenen:
1. Totheloo
2. Weinig Kans
3. DVO

Terug naar het overzicht

Copyright © 2006 - 2019 Stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel. All rights reserved. Website & Webhosting | gesponsord door The WebStudio | Inloggen